Geselecteerd voor de Innovatie Award

Easigrass Nederland is met de Easi Base Panels geselecteerd voor de Innovatie Award. Dit is een initiatief van de Groene Sector Vakbeurs, welke op 15, 16 en 17 januari plaats heeft in Hardenberg. Dan wordt ook de winnaar bekend gemaakt.


Easigrass staat op deze vakbeurs en introduceert hier de nieuwe Easi Base Panels: een revolutionair product in onze branche. Aangezien we direct op dit lichtgewicht panel het kunstgras leggen. Geen aarde afgraven en zand aanvoeren…

 

De voordelen van het Easi Base Panel op een rij:

– Ligt op elke vlakke ondergrond, óók zwart zand

– Geen grondaf- en aanvoer, dus ideaal bij tuinen zonder achterom

– Wateropslag capaciteit van 15 liter per m2

– Licht in gewicht (1,93 kg per panel)

– Eenvoudige montage door het kliksysteem

– Volledige fixatie van het kunstgras

– Makkelijk demontabel

– Valdemping (goedgekeurde HIC waarde van 1,37 m)

– Verende eigenschap

 

Zie hier direct hoe eenvoudig de Easi Base Panels zijn in gebruik:

 

 

 

Waarom zijn de Easi-Base-Panels perfect voor de hovenier?

Een hovenier moet een klant vaak nee verkopen als de ondergrond erg nat is. De Easi Base Panels hebben een wateropslagcapaciteit van 15 liter per m2, waardoor drainageproblemen opgelost zijn. Ook wanneer toegang tot de tuin alleen via de voordeur of een trap mogelijk is, zien klanten regelmatig af van tuinvernieuwing. Door gebruik van de panels hoeven er geen kruiwagens zand en afgegraven grond meer door het huis gereden worden (m.u.v. verwijderde graszoden). Dat heeft als tweede voordeel dat zwaar werk en rugklachten de hovenier en zijn team bespaard blijven. De Easi-Base-Panels wegen slechts 1,93 kg per stuk en kunnen dus ook prima naar een dakterras gedragen worden.

De panels zijn op maat te maken en eenvoudig in en uit elkaar te klikken.

 

Voorbeeld

50m2 kunstgras, toegang via voordeur

  Standaard Kosten   Met Easi Base Panel Kosten
Verwijderen 10 ton aarde, incl container €300,00 Verwijderen gras €100,00
Aanvoeren 8 ton menggranulaat €250,00 Panelen en geotextiel €850,00
Arbeid 3 man x 2 dagen €1680,00 2 mannen x 1 dag €560,00
Totaal €2.230,00 €1.510,00

 

Hoe profiteren klanten van Easi-Base-Panels?

De hierboven genoemde voordelen voor de hovenier werken door naar de klant. Nu kan de klant op een schone manier zijn tuin of dakterras laten aanleggen. Last van hoog grondwater? Dankzij de drainerende werking van de panels krijgt de klant droge voeten.

 

Omdat er geen grond wordt af- en aangevoerd, bespaart hij op arbeidskosten en is hij vaak goedkoper uit mét panels. Daarnaast is de hovenier vaak 2x zo snel klaar en blijft de overlast dus beperkt.

 

De panels hebben valdemping en zorgen voor drukverdeling, zodat het kunstgras terugveert als zware voorwerpen, zoals tafelpoten, verwijderd worden.

 

Dankzij de Easi Base Panels kunnen wij meer klanten bedienen én klanten voor wie een tuinaanleg anders niet was weggelegd.

 

Factsheet Easi-Base-Panel
Afmetingen: 75,3 cm x 56,6 cm x 2,2 cm
Gewicht: 1,93 kg
Materiaal: gerecycled materiaal
Doorlooptijd: 10 – 20 jaar