easigrass british network

Het Easigrass Netwerk

Wij zijn trots op het kwaliteitsniveau dat wij leveren en de erkenningen die we hiervoor hebben ontvangen. Omdat ons streven is om waar dan ook ter wereld voor onze klant de meest professionele partner te zijn in de kunstgras sector, zijn wij zeer zorgvuldig in het kiezen van partners die zich in ons netwerk mogen aansluiten.

Herkenbare kwaliteit

Al onze partners zijn bedrijven met kwaliteit hoog in het vaandel en zij hebben hierdoor al een uitstekende lokale reputatie opgebouwd voordat ze zich bij ons kunnen aansluiten. Daarnaast zorgen we dat iedereen in ons netwerk waar nodig in-house getraind wordt in de best mogelijke installatieprocessen. Niet alleen de producten veranderen jaarlijks, maar ook de installatiemethoden worden steeds verder geperfectioneerd en wij vinden het belangrijk om onze kennis en kunde binnen het netwerk continu te verspreiden en te bundelen.

Al onze partners hebben de wereldwijd bekende en gepatenteerde ‘Easi Bug’, een kleine auto (Smart) die volledig bedekt is met kunstgras. Naast een vervoersmiddel is dit zeker een van de belangrijkste en herkenbaarste marketinguitingen van Easigrass.

Uiteraard is ook onze aanwezigheid op het web uiterst sterk. Naast de ‘moedersite’ uit de UK heeft elk land zijn eigen Easigrass site, waarbij binnen dat land elke franchisenemer ook weer zijn eigen microsite heeft, zodat klanten ook de kleine en grote lokale werken kunnen bewonderen en op de hoogte blijven van het lokale nieuws en lopende acties.

De kunstgrasproducten uit onze range zijn allemaal door ons ervaren designteam ontworpen, zo kunnen wij ervoor zorgdragen dat we altijd de laatste nieuwe producten voeren met de beste garens en productietechnieken.

Partner worden?

In Nederland is Easigrass pas in 2016 begonnen en is er nog ruimte voor nieuwe franchisenemers. Dus bent u hovenier en herkent u zich in het beschreven profiel, maakt u graag tuinen waar mensen van het begin tot het eind zorgeloos van kunnen genieten, stuur een mail met enige introductie over u en uw bedrijf naar onze Nationale Licentiehouder van Easigrass, dhr. Rene van Hinthum, en hij zal graag een afspraak met u maken om deze fantastische kans met u te bespreken.