Kunstgras Dieren De Easi-Zoo

Easigrass heeft onlangs een nieuwe toepassing op kunstgras gebied gelanceerd in de vorm van de Easi Zoo.

De nieuwe grote “Must Have” accessoire voor elke tuin of buitenruimte.

Op ons hoofdkantoor van Easigrass in Londen vinden ze het leuk om nieuwe toepassingen te verzinnen voor ons kunstgras. Het eerste lid van de Easi Zoo was ‘Gertrude’ de koe, welke haar opwachting maakte in de parade in Londen op St Patrick’s day, als een promotie item voor het merk. De koe kreeg zoveel aandacht en complimenten dat ze al snel een geliefd object werk voor in de tuin!

Artificial Grass Cow by Easigrass

EasiZoo

De Easi Zoo was zo geboren. Er werd een heel scala aan exotisch dieren gemaakt en bekleed met kunstgras, de Easi-Makeover. De collectie heeft nu een Leeuw, een Tijger, een Olifant, een Paard, een Ezel, een Comodo Varaan, een Krokodil, een Nijlpaard, een Panda Beer, een 2,5 meter hoge Gorilla, een Wild Zwijn, een Pony, een Kangaroe, een Neushoorn, een Kalfje en een 3 meter hoge Giraffe!

De dieren blijken erg populair als tuin accessoire, ze zijn een echt sieraad in elke tuin of bij elk bedrijf. Ook op beurzen worden ze steeds vaker gebruikt als groene aankleding voor een beursstand. Laat de ouderwetste stenen standbeelden maar voor wat ze zijn en geef uw tuin een echte eye-catcher cadeau!

Easigrass are expecting a lovely horse racing season this year.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen voor onze dierentuin, dus als u een verzoek heeft voor een ander dier gaan wij deze uitdaging graag aan. Pas kwam er nog een aanvraag voor een Eenhoorn, en even later was “Pegasus” ons nieuwe succes.

easi animals

Reg de Neushoorn is de ambassadeur voor een bekend Rugby merk, Rhino. Reg is al de hele wereld over gereisd naar verschillende evenementen en beurzen om de stand van Rhino op te vrolijken. Hij is ook afgereisd naar Afrika, waar Easigrass de gelukkige sponsor was van het goede doel ‘Tagging a Rhino’, voor het behoud van neushoorns.

Artificial Grass Rhino Animal

Kunstgras Neushoorn

Onze kunstgras dieren zijn ook het perfecte cadeau voor iemand die echt alles al heeft!

10 jaar garantie

Wij leveren over de hele wereld, dus u kunt uw dier overal laten bezorgen. Elk dier komt met een garantie van 10 jaar.

Bel vandaag nog en kies uw favoriete huisdier uit, wij verpakken het voor u en zorgen dat het veilig bij zijn nieuwe thuis aankomt.