Verschillende soorten kunstgras

Producten waar we trots op zijn

Easigrass heeft verschillende soorten kunstgras. Voor elke tuin, smaak en wens hebben we het juiste product. Wilt u robuust, natuurlijk of extra zacht kunstgras? Wordt er op gevoetbald of wilt u een siergazon? U vindt uw ideale grasmat in onze uitgebreide collectie.

Daarnaast helpen we u graag met het kiezen van een passende onderlaag. Afhankelijk van uw bestaande ondergrond en uw persoonlijke wensen, adviseren wij u graag.

Voor al onze kunstgrasproducten geldt: u krijgt razendsnel het kunstgras gelegd dat bij ú past, van de beste kwaliteit is en maar liefst 10 jaar garantie heeft.

  • Advies op maat

  • Uitgebreid assortiment

  • Kwaliteit

  • Snel

  • Betaalbaar

Easigrass kunstgras voor in de tuin
ProductTechnische BeschrijvingUiterlijk en toepassing
Easi Mayfair– 50 mm poolhoogte
– 23.200 steken per m2
– 8 verschillende kleuren
De Easi Mayfair is een volle mat met 3 tuftlagen en 8 verschillende kleuren vezels. Hierdoor oogt de Mayfair weelderig en luxe. De vezels hebben een C-vorm waardoor ze veerkrachtig zijn. De Mayfair is de meest natuurlijke grasmat in de Easi-range.
Easi Belgravia– 35 mm poolhoogte
– 23.100 steken m2
– 4 kleuren
De Easi Belgravia is fris van kleur en ligt heerlijk zacht. Door de wafelstructuur in de vezels zijn deze veerkrachtig en comfortabel. De Belgravia is de zachtste grasmat in de Easi-range
Easi Chelsea – 36 mm poolhoogte
– 28.350 steken m2
De Easi Chelsea is een strakke, stevige mat. De vezels hebben een S-vorm waardoor ze rechtop staan. Door het grote aantal steken en filamenten is de Chelsea een volle, compacte mat en heeft een bijzonder nette uitstraling waarbij het lijkt of het gazon net gemaaid is.
Easi Kensington– 36 mm poolhoogte
– 17.325 steken m2
– 4 kleuren
De Easi Kensington heeft een brede, robuuste vezel en is meer opengewerkt waardoor de mat een grovere, stoere uitstraling heeft. Door de wafelstructuur in de vezels zijn deze veerkrachtig en comfortabel. De Kensington is een rustige, natuurlijke mat.
Easi Knightsbridge– 30 mm poolhoogte
– 16.800 steken m2
– 4 kleuren
De Easi Knightsbridge is een stevige korte mat. De vezels hebben een C-vorm waardoor ze veerkrachtig zijn. De Knightsbridge is bijzonder geschikt voor intensief gebruik zoals bij schommels en voetbalgoals.
Easi Holland Park– 32 mm poolhoogte
– Sportvezel van voetbalclub Chelsea*
De Easi Holland Park is een extraam sterke en stevige mat. Deze mat wordt gebruikt voor sport- en speelvelden. Gezien de toepassing en de stevigheid van de mat is het uiterlijk minder natuurlijk, maar spreken we toch van een redelijke zachtheid. Zodoende een bijzonder goede keuze bij sport- en speelvelden.

*met deze sterke vezel hebben we een grasmat voor in de tuin ontwikkeld

Bekijk onze kunstgrasproducten

Easi Mayfair Artificial Grass Product
Easi Belgravia Artificial Grass Product
Easi Chelsea Artificial Grass Product
Easi Knightsbridge Artificial Grass Product
Easi Kensington Artificial Grass Product
Easi Holland Park Artificial Grass Product

Types ondergrond

De juiste ondergrond zorgt voor langer plezier van uw kunstgrasgazon. Vaak leggen we kunstgras op wit zand, granulaat of lava, al dan niet in combinatie met een shockpad voor nog meer comfort. Uw wensen kunnen bijvoorbeeld extra valdemping bij speeltoestellen zijn, goede drainage of geen pootafdrukken van uw tuinmeubilair. Nieuw is onze Easi Base Panel, ontwikkelt voor bijzonder veel wateropslagcapaciteit. Ons advies aan u is gebaseerd op de bodemkwaliteit van uw tuin, de toepassing en uw wensen.

Van ontwerp tot tuinaanleg

Vindt u het prettig als we alles regelen voor uw tuin, van ontwerp tot tuinaanleg? Dan nemen we met plezier de rol van hoofdaannemer op ons. Wij zijn uw contactpersoon en schakelen met tuinarchitecten en hoveniers om uw tuin compleet naar uw wens in te richten.

Voel ons kunstgras met blote voeten

Omdat we zelf de producten ontwerpen, weten we ook precies hoe onze soorten kunstgras worden vervaardigd.

Ons kunstgras bestaat uit garen (Polyethyleen) dat getuft wordt op een doek met een verstevigde onderlaag. Ons assortiment ontstaat door te variëren met garens, het aantal steken, het doek en de onderlaag.

Wilt u de verschillende soorten kunstgras zelf ervaren? Maak dan een afspraak met onze Easigrassexpert. Hij neemt stalen van onze kunstgrasproducten mee, zodat u de verschillen kunt zien én met blote voeten kunt voelen.