Dit jaar gróen gras?

Blijft u ieder jaar weer het gras verticuteren, bemesten, zaaien, maaien en sproeien?
Maar wilt u liever het hele jaar een groen gazon dat altijd netjes is waar u niets voor hoeft te doen…

Het kunstgras van Easigrass ziet er natuurlijk uit, voelt heerlijk zacht aan en is nauwelijks van natuurgras te onderscheiden. Daar heeft u 10 jaar plezier van!

En ook fijn: we leggen het vaak al in 2 dagen! U heeft u er dus al heel snel geen omkijken meer naar.
Hoe lijkt u dat?

Geen omkijken naar kunstgras
 • ONderhoudsarm

 • Altijd fris en groen

 • Schoon

 • Direct droog

 • Duurzaam

Waarom is kunstgras zo fijn?

Kwalitatief goed kunstgras in uw tuin heeft veel voordelen:

 1. Altijd fris en groen
  Niet alleen door droogte wordt uw gazon lelijk, maar ook door schaduw (onder bomen, tuinmeubilair en speeltoestellen). Of onder en rondom het (kinder)zwembad, waar uw grasmat in een gladde modderpoel verandert.
 2. Onderhoudsarm
  Kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig en ziet er altijd netjes uit. En niet maaien heeft nog een voordeel: er wordt geen gemaaid gras het huis in gelopen! Daarnaast is hooikoorts verleden tijd.
 3. Schoon
  Schone kleren blijven schoon in kunstgras. Geen groene vlekken en geen moddervegen. Ook fijn: in kunstgras zitten geen mieren of andere kleine kruipers.
 4. Direct droog
  Na een regenbui kunnen de (klein)kinderen snel naar buiten. Kunstgras is direct weer droog!
 5. Duurzaam
  Kunstgras laat water zelfs sneller door dan natuurgras. Wij geven 10 jaar garantie op door ons gelegd kunstgras.
garantie op kunstgras

Onverwachts visite? Kunstgras oogt altijd fris en natuurlijk.

Volgens de voorspellingen wachten ons steeds vaker lange, droge zomers. Als u nu kunstgras legt, bent u dus van jaren groen tuinplezier verzekerd.

Wilt u ook 10 jaar geen omkijken meer naar uw gazon? Bekijk dan hier welk product het beste bij uw wensen past of vraag ons gratis om het beste advies.

Aanrader

“Ons gras werd lelijk door mos en onkruid. Het vergde veel onderhoud en moest in de zomerdagen ook constant gesproeid worden. Na 2 keer het natuurlijke gras te hebben vervangen, hebben we kunstgras laten leggen.

Op de beurs in Utrecht hadden we Easigrass al gezien: mooi gras, veel keuze en professioneel. De mensen die het gras kwamen leggen, waren sympathiek, gaven van tevoren uitleg en kwamen hun afspraken na.

We hebben nu een mooi zicht, het gras is niet van echt te onderscheiden en de tuin lijkt zelfs groter. Kunstgras van Easigrass is een aanrader: praktisch, mooi en makkelijk. De blaadjes die er van de bomen opvallen, veeg je zo weg met een bezem. Zelfs dat gaat makkelijker dan bij natuurgras!”

Van een tevreden klant
Rhoon / 26-02-2019

kunstgras Rhoon